Hyperion Technologies Kft.

3000 Hatvan, Bányász utca 13.

Tel. +36 20 281 2493

Minden jog fenntartva.

Mérnökség

A Hyperion Technologies Kft.-nél a Mérnökségi ágazat feladata rendszereink hardveres oldalának támogatása a tervezéstől a kivitelezésen át a karbantartásig.

 

Munkatársaink a projekt első lépésétől kezdve segítenek Ügyfeleinknek a költséghatékonyság, megvalósíthatóság és az eredményes működés elérésében. Hiszünk abban, hogy a mérnöki munka nem csak száraz mechanikai és elektronikai tevékenységet érint, így kollégáink számos egyéb területen képzik magukat, amelyek lehetővé teszik a rendszer végfelhasználói számára (pl. egy Ügyfél dolgozói) az eredményes és elégedett felhasználást. Célkitűzésünk egyszerű: jót, hatékonyan.

 

A hatékonyság nem csak az Ügyfél számára elérhető teljesítménynövekedésben mérhető, hanem az Ügyfél alkalmazottainak elégedettségében is. Rendkívül fontosnak tartjuk azt, hogy a végfelhasználók is érezzék, hogy a rendszer nem csak munkáltatójuk, hanem az ő saját kényelmüket, biztonságukat és elégedettségüket is szolgálja. Ennek érdekében Ügyfeleink számára olyan teljes körű tanácsadási szolgáltatást nyújtunk a projekt kapcsán, amely magába foglalja a végfelhasználói oktatást és tájékoztatást annak érdekében, hogy ezek a célkitűzések teljesülhessenek.

 

A mérnököket általában véve az akadályokon való felülemelkedés és az innováció motiválja. Hatalmas élmény átadni egy olyan rendszert, amely használata minden felhasználó számára elégedettséget jelent. Mi ezt az Élményt szeretnénk ügyfeleinknek nyújtani.