Hyperion Technologies Kft.

3000 Hatvan, Bányász utca 13.

Tel. +36 20 281 2493

Minden jog fenntartva.

SZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉGÜNKRŐL  RÉSZLETESEN

Karbantartási szolgáltatás

 

A legjobb minőségű rendszerek is megérdemelnek időről időre némi törődést. A biometrikus, szennyezett környezetben működő, illetve kültéri rendszerek pedig kifejezetten igénylik azt. Ügyfeleinknek olyan rendszereket kínálunk, amelyek minőségükből fakadóan kevesebb karbantartással is beérik, azonban fontos, hogy legalább éves szinten a rendszer átessen egy általános karbantartáson és ellenőrzésen. Az általunk telepített projektekhez kedvező karbantartási konstrukciókat kínálunk.

Keretidős szolgáltatás

Egyes ügyfeleinknek szükségük lehet arra, hogy a helyszínen elvégezzünk bizonyos feladatokat számukra. Amennyiben ezek a feladatok rendszeresen jelentkeznek, úgy keretidős szolgáltatásunk jelenti a legjobb megoldást. Ügyfelünk meghatározott időintervallumokra leköti a jelentkező feladatokhoz szükséges kapacitásokat és kompetenciákat, mi pedig vagy ismétlődően, vagy az adott igény bejelentéséhez képest 24 órán belül megkezdjük a feladat végrehajtását. Amennyiben az Ügyfél kifutna az időkeretből az adott időszakra, a keret 15%-ának erejéig kedvező áron vehet plusz órákat.

 

Távoli segítségnyújtás

 

Amennyiben olyan feladatok végrehajtására van szükség, amelyet távolról is el lehet végezni (pl. riportálás, rendszerbeállítások módosítása, stb.), ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy Ügyfeleink a helyszíni szolgáltatásokhoz képest kedvezményes áron vegyék igénybe segítségünket. A távoli segítségnyújtásra is köthető keretidős szolgáltatás, azonban általánosságban az igény bejelentéséhez képest 12 órán belül megkezdjük a feladat végrehajtását. Kiemelt projektek Bizonyos projektek méretük és/vagy komplexitásuk alapján megérdemlik, hogy kiemelten kezeljük őket. Ez mind az Ügyfél, mind a Hyperion Technologies Kft. számára előnyös együttműködést jelent, amely lehetővé teszi azon szolgáltatásaink igénybevételét, amelyek ehhez a státuszhoz kapcsolódnak. A projektek kiemeléséhez kapcsolódó igényt a tervezési fázisban kell bejelenteni.

 

Ügyeleti/készenléti szolgáltatás

 

Bizonyos rendszerek esetében (pl. országos hatósugarú rendszerek) nem elegendő a 24 órán belüli reakcióidő, hanem akár azonnali beavatkozásra is szükség lehet - ez a rendszer tervezési fázisában a kockázatelemzés lépésénél kiderül. Cégünk lehetőséget nyújt kiemelt projektek esetében e szolgáltatás igénybevételére. A szolgáltatás a kockázatelemzés során meghatározott sávos rendszerben működik: a hiba súlyossága alapján előre meghatározott beavatkozási idő alatt munkatársaink megkezdik a hiba elhárítását.

 

2 az 1-ért szolgáltatás

 

Cégünknél a kiemelt projektek számára elérhető különleges, 2 az 1-ért szolgáltatásunk. Ez egy egyedülálló költségcsökkentő lehetőség, amelynek keretében 2 embert biztosítunk 1 áráért, illetve a kiszállási díjak tekintetében is árengedményt adunk. Ezzel kívánjuk kifejezni az adott projekttel kapcsolatos elhivatottságunkat és támogatásunkat. A szolgáltatás kizárólag az alapprojekt kivitelezéséhez érhető el.

 

Kiszállási díj

Budapest közigazgatási határain belül kiszállási díjat nem számolunk fel. Vidéki és külföldi ügyfeleink esetében a kiszállási díj a projekt keretében kerül meghatározásra.