Hyperion Technologies Kft.

3000 Hatvan, Bányász utca 13.

Tel. +36 20 281 2493

Minden jog fenntartva.

ÜGYVEZETÉS ÉS TANÁCSADÁS

A tanácsadás egy rendkívül széles területet felölelő fogalom, ezért a potenciális ügyfelek gyakran bizalmatlanul tekintenek az ilyen jellegű szolgáltatásokra.

 

Éppen ezért szeretnénk elmondani, hogy számunkra mit jelent a tanácsadás: Az ügyvezetés támogatása azokon a területeken, amelyeken mi szakértők vagyunk. - Adatvédelem: Segítünk, hogy alkalmazottaik, ügyfeleik és partnereik személyes adatait a lehető legnagyobb biztonságban tudhassák, illetve megfeleljenek a szigorú EU-s adatvédelmi előírásoknak. - Beléptetés és bérszámfejtés: Segítünk a vállalatának megfelelő rendszer kiválasztásában, amely lehetővé teszi a biztonságos beléptetést és hatékony bérszámfejtési adatgyűjtést oly módon, hogy alkalmazottai is elégedettek legyenek a rendszerrel. -

 

Videomegfigyelés és biztonság: Segítünk új alapokra helyezni biztonsági rendszereit oly módon, hogy az megfeleljen a GDPR szigorú előírásainak, de az eredeti célját és feladatkörét is beteljesíthesse.

 

Az ezeken a területeken szerzett széleskörű tudásunkkal és tapasztalatainkkal tudjuk Ügyfeleink folyamatait optimalizálni oly módon, hogy egyrészt megfeleljenek az előírásoknak, másrészt saját- és dolgozóik elégedettségét is garantálhassák.